"Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς" (Κατά Ιωάννη 8,32).

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

"...ΤΟ ΔΕ ΝΑ ΥΒΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ" - ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ


Με γοργούς ρυθμούς προωθείται υπό της Νέας Τάξης με λύσσα και χωρίς ενδοιασμούς και αιδώ, η πλήρης ισοπέδωση καθετί Εθνικού και Ορθόδοξου στην χώρα μας, η αποεθνοποίηση και αποχριστιανοποίηση, υπό το πρόσχημα δήθεν "ανθρωπιστικών δικαιωμάτων, ελευθερίας και ιδεωδών".
                    
Χτυπιέται αλύπητα και πρωτίστως η Ορθόδοξη πίστη, αφού είναι γνωστό ότι έτσι θα επιτευχθεί ευκολότερα η πλήρης αποχριστιανοποίηση και υποδούλωση του ατίθασου και περήφανου ελληνικού λαού.

Έτσι,  συνολικά 54 οργανώσεις «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», άθεων και «ουμανιστών» από όλο τον κόσμο, με κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν όλοι και την οποία έστειλαν την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στον Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ζητούν την κατάργηση του νόμου περί βλασφημίας από τον ελληνικό ποινικό κώδικα. Η επιδίωξη είναι η ύβρις και βλασφημία της Ορθοδόξου Πίστεώς μας, των Ιερών και των Οσίων μας, για τα οποία εχύθησαν ποτάμια αίματος, άνευ νομικής συνέπειας

Θα το δούμε και αυτό ;

Δυστυχώς, ζούμε στον αιώνα όπου οι διαφόρου τύπου και περιεχομένου νοσηρές, σκοτεινές, ψευτοπροοδευτικές μειοψηφίες, προσπαθούν να επιβάλλουν και να επιβληθούν στο όνομα μιας υποτιθέμενης ελευθερίας και ενός δήθεν ανθρώπινου δικαιώματος.

Ποιός τους χρηματοδοτεί ; Ποιά τα κέντρα λήψης των αποφάσεων ;  Θα γίνει καλύτερη η κοινωνία μας με τέτοιες πρωτοβουλίες ; Είναι ανθρώπινο δικαίωμα και πολιτισμικό αγαθό η βλασφημία και η ύβρις της πίστης του συνανθρώπου σου ; Πολύ περισσότερο κάτι τέτοιο ανήκει στην πολιτιστική και την ιστορική παράδοση του Γένους μας ;

Η κατρακύλα που έχουμε πάρει, δεν έχει τελειωμό. Το καίριο ερώτημα είναι αν και πότε θα βρεθούν τα πρόσωπα που θα βάλουν τέλος στην παρακμιακή πορεία που έχει εισέλθει η πατρίδα και η κοινωνία μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου