"Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς" (Κατά Ιωάννη 8,32).

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ κ.κ. ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ/ΝΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. ΑΙΔ. ΠΡΩΤΟΠΡ. π. ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΠΟΖΟΥ Η ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ


Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, του Διευθυντού Θρησκευτικής Εκπαίδευσης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου π. Σταύρου Μπόζου, του Πρωτοσύγκελλου της Ι. Μητροπόλεως Πανοσ. π. Διονύσιου Πατσάνη, του Προέδρου της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας της Θεσσαλονίκης π. Γρηγόριου Σταμκόπουλου, του Δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Σχολικών Συμβούλων και πλέον των 400 γονέων και κηδεμόνων, έλαβε χώρα και εφέτος - στις 30 Ιουνίου - η τελετή λήξης του σχολικού έτους 2015 - 2016. 



Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε ήταν πλούσιο και διανθισμένο με τις δράσεις του σχολείου. Η Διευθύντρια κ. Αικατερίνη Γαλώνη στην ομιλία της αφού απηύθυνε το ευ παρέστητε εις τον Δ/ντη της Θρησκευτικής Εκπαίδευσης Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Σταύρο Μπόζο αλλά και προς τα λοιπά επίσημα πρόσωπα, αναφέρθηκε στις καινοτόμες δράσεις του σχολείου μας κατά το διαρρεύσαν έτος.

Μαθητές και μαθήτριες, παρουσίασαν με τη βοήθεια και του videowall, ελάχιστα τμήματα από τις δραστηριότητες που πραγματοποίησαν. Ακολούθησαν ύμνοι και τραγούδια παραδοσιακά από την χορωδία του σχολείου μας, αναγνώσεις ποιημάτων, χορευτικές εκδηλώσεις και βραβεύσεις των μαθητών και μαθητριών υπό του Σεβ, Μητροπολίτου μας κ.κ. Βαρνάβα, του Διευθυντού Θρησκευτικής Εκπαίδευσης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου π. Σταύρου Μπόζου του Πρωτοσυγκέλλου μας Πανοσ. π. Διονύσιου Πατσάνη και του Δημάρχου Αμπελοκήπων κ. Λάζαρου Κυρίζογλου. 


Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δ/ντης της Θρησκευτικής Εκπαίδευσης Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Σταύρος Μπόζος, καθώς και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, εκφράζοντας εμφανώς την ικανοποίησή τους για την πρόοδο του σχολείου μας. Ο δε Σεβ. Μητροπολίτης μας κ.κ. Βαρνάβας, με τον χαρισματικό του λόγο ηλέκτρισε και αφύπνισε τις συνειδήσεις των παρευρισκομένων αφενός και αφετέρου ενέπνευσε και πάλι την ελπίδα που τόσο απουσιάζει από τον λαό μας σήμερα.

Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ που παρατέθηκε στο τέλος και της εφετινής μας σχολικής εορτής, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο μια επιτυχημένη σχολική χρονιά και ανανεώνοντας ελπίδες και υποσχέσεις για μια καλύτερη και περισσότερο λαμπρή και καρποφόρα. 




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου