"Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς" (Κατά Ιωάννη 8,32).

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ; - Η ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ - ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ


Βήμα βήμα τα σκοτεινά πλάνα της Νέας Τάξης προχωράνε γοργά και ήρθε η επιβολή εκ νέου της μάσκας στα καταστήματα και τις δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες κλπ. Η Θρησκεία της μάσκας επιβάλετε αργά αλλά σταθερά, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Οικουμένης, από τα δυσώνυμά πρόσωπα τα οποία κινούν τα νήματα πίσω από τις κουρτίνες του πλανήτη.

Ο νέος "Θεός" είναι ο ιός, ιερατείο οι λοιμωξιολόγοι και λοιποί ιατροί, κεντρικό σύμβολο η μάσκα. Μέσω επιβολής και διάδοσης η διαρκής προπαγάνδα από τα μέσα επικοινωνίας, η τρομοκρατία και τα πρόστιμα. "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ". Όλα όσα σχετίζονται με τον ιό έχουν λάβει τελετουργική διάσταση, όπως είναι αναγκαίο σε κάθε θρησκευτικό μόρφωμα όπως η αποφυγή χειραψίας, το πλύσιμο των χεριών, οι αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων. Να μην ξεχάσουμε και τις σουβλερές θανατηφόρες ματιές των οποίων γίνονται αποδέκτες όσοι αποφεύγουν τη χρήση της. αποσυνάγωγοι.

Αν σκεφθούμε ότι τα αποτελέσματα της έως τώρα εξάπλωσης του ιού παγκοσμίως, δεν διαφέρουν τραγικά από αυτά της εποχικής γρίπης, ότι υπάρχει σημαντικό τμήμα της ιατρικής κοινότητας παγκοσμίως το οποίο απορρίπτει όσα αναφέρονται σχετικά με την επικινδυνότητα του ιού, αλλά και την αποφυγή τέλεσης ιατροδικαστικών εξετάσεων, τότε μπορούμε να έχουμε βάσιμες αμφιβολίες για τα λεγόμενα και τα δεδομένα της πανδημίας. Ακόμη περισσότερο όταν πάμπολλοι θάνατοι δηλώνονταν με αιτία τον εν λόγω ιό, χωρίς αυτό να απηχεί τη πραγματικότητα.

Πλησιάζοντας λοιπόν το Πάσχα του καλοκαιριού, είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο να ξαναβρούμε κλειστές εκκλησιές ή ιερές ακολουθίες με μάσκες. Πρόκειται από Ορθόδοξης πλευράς για μια αρρωστημένη κατάσταση, που δεν απηχεί κάτι ανάλογο στην ιερά παράδοση της Εκκλησίας μας. Ο Ιερός Ναός, είναι άγιος τόπος, όπως και όλα όσα ευρίσκονται μέσα σε αυτόν. Εντός του ευρίσκεται ο Πανάγιος Τριαδικός μας Θεός, οι Άγιοι και οι Άγγελοι. Ως εκ τούτου είναι αδύνατος ο καθ' οιονδήποτε τρόπο μολυσμός. Η Εκκλησία και ο Θεός δεν μολύνουν, αλλά εξαγιάζουν, θεραπεύουν και σώζουν. Ο ναός είναι τόπος της σωστικής ενέργειας και της χάριτος του Θεού. Είναι καθολικό ιατρείο πνευματικό και σωματικό. Οποιαδήποτε άλλη πίστη απέχει από την Ορθόδοξη θεώρηση και φλερτάρει με την κακοδοξία.

Θα δεχθεί λοιπόν η διοικούσα εκκλησία και άλλη "σωστική" παρέμβαση από τον Καίσαρα, εγκαταλείποντας τη θεία διδασκαλία ; Θα δεχτεί η εκκλησία νέο κλείσιμο των ιερών ναών ή υποχρεωτική μασκοφορία, μεταβάλλοντας τον τόπο λατρείας του Θεού σε οίκο βλασφημίας ; Αναλογίζονται άραγε πώς θα αντιμετώπιζαν τέτοιες καταστάσεις ένας Ιερός Χρυσόστομος, ένας Μέγας Βασίλειος, ένας Αμβρόσιος, ένας Ιγνάτιος και άλλοι πατέρες της Εκκλησίας μας ; Εάν σκέπτονταν με τέτοιο τρόπο και οι μάρτυρες των πρωτοχριστιανικών χρόνων θα είχαμε το μεγαλείο τόσων αγίων ; Το ίδιο δεν έπραξαν και οι νεομάρτυρες ; Η δική μας πίστη τόσο λίγο αξίζει και ζυγίζει ; Θα επιτραπεί λοιπόν σε όργανα της πολιτείας να εισέρχονται σε ναούς, να κάνουν ελέγχους και να κόβουν πρόστιμα ; Τέτοιος υβριστικός εμπαιγμός ; Μη γένοιτο. Η ελευθερία του προσώπου, το βασικό χαρακτηριστικό του κατ' εικόνα πάει περίπατο ; Και η πίστη μας στη Θεία Πρόνοια που βρίσκεται ; Υπάρχει ;

Κατά τα λοιπά, χύνονται ποτάμια ψευτοδάκρυα για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί, την ώρα που κλείνουν στη πατρίδα μας με βλάσφημο και υβριστικό τρόπο οι ορθόδοξοι ναοί. Θα επισύρουν χωρίς αμφιβολία την οργή του Θεού την ώρα που το Γένος χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε την Θεία Προστασία και Σκέπη Του.

Καταπέλτης και κριτήριο οι λόγοι του Αποστόλου των Εθνών Παύλου : "πόσῳ δοκεῖτε χείρονος ἀξιωθήσεται τιμωρίας ὁ τὸν υἱὸν τοῦ Θεοῦ καταπατήσας καὶ τὸ αἷμα τῆς διαθήκης κοινὸν ἡγησάμενος, ἐν ᾧ ἡγιάσθη, καὶ τὸ Πνεῦμα τῆς χάριτος ἐνυβρίσας;" (Εβραίους 10, 29) και "φοβερὸν τὸ ἐμπεσεῖν εἰς χεῖρας Θεοῦ ζῶντος" (Εβραίους 10, 31).

Ο Πανάγιος Τριαδικός μας Θεός διοικεί, κατευθύνει  και θα σώσει τον Κόσμο όχι ο άνθρωπος.-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου