"Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς" (Κατά Ιωάννη 8,32).

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ - "ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΩΤΕΡ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ"


Δυστυχώς, μετά τα αλλεπάλληλα μνημόνια, τα οποία ισοπέδωσαν την ελληνική κοινωνία, και την σχεδόν παντελή ουσιαστική αντίδραση της, συνεπεία της ολοκληρωτικής νοοτροπίας του συνδρόμου του στρουθοκαμηλισμού, έχει φέρει τη κατάσταση στο απροχώρητο. Στην ολοκληρωτική εξαχρείωση αν προσθέσει κάποιος το σύγχρονο "παιδομάζωμα", την φυγή του ανθού της πατρίδας στις δυτικές χώρες προς ανεύρεση εργασίας αφενός και την αντικατάστασή του από ατελείωτες ροές οικονομικών μεταναστών - οι οποίοι απολαμβάνουν δικαιώματα που δεν έχει ο άγρια φορολογούμενος έλλην - που εισβάλλουν στη χώρα από όλες τις τρύπες της ελληνικής μεθορίου, ωσάν να μην υπάρχουν φυλασσόμενα σύνορα, αλλά και το εσχάτως αναφυέν γρυποειδές σύνδρομο - χάριν του οποίου διαλύθηκε σχεδόν η οικονομία. τότε αντιλαμβάνεται κανείς - αν το επιθυμεί - ότι άνοιξαν οι πύλες της φωτιάς. ότι η κατάσταση δεν σώζετε από ανθρωπίνης πλευράς, παρά μόνον αν μας λυπηθεί ο Πανάγιος Θεός και κάμει έλεος.  

Αν σε αυτά προσθέσει κανείς τις αλλεπάλληλες καθημερινές απειλές εξ ανατολών, αλλά και την ανυπαρξία οιασδήποτε ουσιαστικής στήριξης (από πάντα) από τους κατ' όνομα συμμάχους εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι πάντα λειτουργούν δίκην Πόντιου Πιλάτου, και νίπτουν τας χείρας τους στις καθημερινές αδικίες των εξ Ανατολών Αγαρηνών, χαιδεύοντάς τους ποικιλοτρόπως, τις καθημερινές παράνομες δραστηριότητες πάσης φύσεως εγκληματικού στοιχείου, εγχώριου ή εισαγόμενου, απειλές, φόνοι, ναρκωτικά, προπαγάνδα, πορνεία, ανηθικότητα, διαφθορά .............., την παντελή έκλυση των ηθών, την ουσιαστική απουσία πνευματικής ηγεσίας (πλην λιγοστών εξαιρέσεων), τότε φτάνει να αναφωνήσει κάποιος : "Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου Σώτερ Σώσον ημάς".

Αλλά και πώς να βοηθήσει ο Πανάγιος Τριαδικός Θεός όταν υπάρχει παντελής σχεδόν αμετανοησία σε προσωπικό και εθνικό επίπεδο και όταν νόμοι του Κράτους προσβάλλουν τους Θείους νόμους ; Θυμίζω : διαζύγια, εκτρώσεις, μοιχείες - πορνείες (αποποινικοποίηση), βλασφημίες, καύση των νεκρών, σαρκικές παρεκτροπές, αλλαγές φύλλου, σύμφωνα συμβίωσης, αδικίες πάσης φύσεως, επιβράβευση δημόσια της αμαρτίας, κλειστές εκκλησίες κοκ.

Το Χειρουργείο θα είναι φρικτό. Θα πονέσουμε βαθειά και δυνατά. Δεν γίνεται αλλιώς. Η σήψη, η λέρα, η ακαθαρσία και σαπίλα είναι ανάγκη να αποκοπούν παντελώς, προκειμένου να σωθεί ό,τι απέμεινε καθαρό και υγειές. Το ψευτορωμείϊκο θα ξεριζωθεί. Θα τεθεί τέρμα στη Φαυλοκρατία, την Κλεπτοκρατία, την Ατιμωρησία.................. Αναμφίβολα θα πληρώσουν το μάρμαρο και το τίμημα, και όσοι ευθύνονται για αυτό το χάλι. Το απαιτεί η δικαιοσύνη. Θα ξαναστηθεί η Ορθόδοξος Ελλάς, η ελπίδα του επανευαγγελισμού της Οικουμένης, αφού πρώτα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι και αποδοθεί το δίκαιο. Το ξεπούλημα της χώρας μπορεί να παρομοιαστεί μόνο με το ξεπούλημα του Χριστού μας. Οι αδικίες που υπέστη μόνο με αυτές που υπέστη ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός. Γι' αυτό και θα παρέμβει ο Πανάγιος Θεός. Η πείνα, οι φυσικές καταστροφές, ο επερχόμενος πόλεμος και τα δεινά του, θα ξεβρομίσουν το Ρωμέϊκο, όπως το καμίνι καθαρίζει το χρυσό από τα άλλα μέταλλα. Μπροστά όμως σε αυτά, τα δεινά που θα επιτρέψει ο Θεός να υποστούν οι παντοτινοί διώκτες της Ρωμιοσύνης, οι απόγονοι των σταυροφόρων και οι αγαρηνοί, θα είναι απερίγραπτα. Θα ξεκαθαρίσει η ανθρωπότητα. Λίγη ακόμη υπομονή και πίστη στην αγάπη του Πανάγιου Τριαδικού Θεού μας. Η Ρωμιοσύνη θα αναστηθεί !!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου