"Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς" (Κατά Ιωάννη 8,32).

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, Ο ΙΟΣ, ΟΙ ΘΕΟΣΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ


Έκτακτα γεγονότα, πλανητικής σημασίας και διάστασης, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, Θεοσημείες, έδωσαν με την εμφάνισή τους το στίγμα των επερχομένων τω όντι μεγάλων γεγονότων, τα οποία θα αλλάξουν την όψη, τη γεωπολιτική ισχύ και τη καθημερινότητα όσων επιζήσουν μετά από αυτά στο πλανήτη.
Συνεπεία της αποστασίας του ανθρώπου από το θέλημα του Θεού, επέτρεψε ο Πανάγιος Τριαδικός Θεός, να ζήσουμε ένα μικρό προδρομικό κομμάτι από τους καιρούς του παμμίαρου Αντιχρίστου.
Καιροί Αποκαλύψεως και πρόδρομοι χρόνοι του εκήρυτταν ο Άγιος Παίσιος, ο μακαριστός Γέρων Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης και άλλοι μεγάλοι Γέροντες της Ορθοδοξίας μας. Δυστυχώς πέπλο ύπνου σκέπαζε και σκεπάζει κατά το μάλλον ή ήττον το μεγαλύτερο κομμάτι των Ορθοδόξων.
Επιχειρήθηκε μέσα από τον εσχάτως εμφανισθέντα Ιό να περάσει - πριν την ώρα του - το σφράγισμα του εωσφόρου στο γένος των ανθρώπων. Αγνοούν όμως ότι δεν έφτασε ακόμη η ώρα γι' αυτό. Ζει Κύριος Παντοκράτωρ !!!
Ποδοπατήθηκε και λοιδορήθηκε η Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη όσο ποτέ άλλοτε από κτίσεως κόσμου. Ο Χριστός, ο Σωτήρας του κόσμου στη γωνία, για να σωθεί ο κόσμος από αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης επιστημονικά εμβόλια. Απαξιώθηκε όσο ποτέ άλλοτε η βάση της πίστης και της ζωής του χριστιανού, το ιερό μυστήριο της Θείας Κοινωνίας. Κόπηκαν πρόστιμα σε εικόνες πάνω σε αγροτικά οχήματα, πιστοί κυνηγιόνταν ανηλεώς ως τρομοκράτες και κρύβονταν πίσω από κάδους σκουπιδιών (υπάρχουν τα βίντεο), τηλεακολουθίες και τα ρέστα... Ασφαλώς ωρίμασε και άνθισε και ο τύπος των καταδοτών, δίκην Ιούδα. Πάλι καλά που δεν τους έκοψαν και επίδομα.
Οι φύλακες, πλην εξαιρέσεων, υποτάχθηκαν στα κελεύσματα του Καίσαρα, διατηρώντας τις προνομίες τους και λησμονώντας τον Ουράνιο Θησαυρό αλλά και τις πνευματικές ανάγκες του λαού, στο όνομα μιας δήθεν "προστασίας", αρνούμενοι ουσιαστικά τη Θεία βοήθεια και Σκέπη. Η επίκληση που λέγεται στα Ειρηνικά : "Της Παναγίας, αχράντου, υπερευλογημένης, ενδόξου, ...................... και πάσαν την ζωήν ημών, Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα", έχασε το νόημά της.
Η υποκρισία και ο ρατσισμός της εξουσίας έναντι των Ορθοδόξων ξεπέρασε τα χρόνια των Ρωμαϊκών διωγμών. Με λύσσα κυνηγήθηκαν οι χριστιανοί. Μια σημερινή δήλωση ιθύνοντα της εξουσίας τα λέγει όλα : «Η επιλογή της κυβέρνησης ήταν να παραμείνει στον βασικό στόχο που είναι ο περιορισμός της διασποράς του κορωνοϊού και να μην μεγενθύνει το πρόβλημα, κάτι που αναπόφευκτα θα συνέβαινε αν αποφάσιζε να προχωρήσει δυναμικά στη διάλυση των συγκεντρώσεων χρησιμοποιώντας τις όποιες κατασταλτικές δυνάμεις.»
Χρησιμοποιήθηκε όμως από αυτούς διαφορετική λογική όταν επενέβησαν για να διαλύσουν ομάδες χριστιανών έξω από Ναούς στην Αθήνα και αλλού. Το ίδιο έγινε και με τις μεταφορές στην ενδοχώρα από τα νησιά παράνομων εισερχομένων χωρίς χαρτιά για τη πραγματική τους ταυτότητα. Διαφορετικά μέτρα και σταθμά. Απόλυτη ισότητα !!!
Φτάνει οσονούπω το ταμείο και ο λογαριασμός. Οι Θεοσημείες το φωνάζουν. «...λέγω ὑμῖν ὅτι ἐὰν οὗτοι σιωπήσωσιν, οἱ λίθοι κεκράξονται" (Λουκ. 19, 40). «Πρόσθες αὐτοῖς κακά, Κύριε, πρόσθες αὐτοῖς κακὰ τοῖς ἐνδόξοις τῆς γῆς» (Ἡσ. κς΄ [26] 15), και αυτό όπως λέγει ο Μ. Βασίλειος, «πρὸς τὸ συμφέρον», «ἐπὶ διορθώσει τῶν πλημμελημάτων», καθότι ὅλα αὐτὰ τὰ δεινὰ «τῆς κακίας τὴν αὔξησιν περικόπτουσι».
Η βεντάλια, για όσους γνωρίζουν, έχει ανοίξει και περιλαμβάνει τα πάντα. Σεισμό, εξεγέρσεις, παγκόσμια τεχνητή και υποβοηθούμενη κατάρρευση της Οικονομίας, εξαφάνιση της Ευρωπαικής Ένωσης, πείνα, νέο φονικό πραγματικό ιό, ελληνοτουρκικό και παγκόσμιο πόλεμο και γενικά "ὧν οὐκ ἔστιν ἀριθμός". Η μετάνοια όλων μας θα ελαφρώσει τα δεινά.
Έρχεται όμως και η πολυπόθητη λάμψη της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας. Μετά τη καταιγίδα, η λιακάδα. Ο Πανάγιος Τριαδικός μας Θεός, από όλα αυτά τα κακά τα οποία προκαλέσαμε, θα γεννήσει κάτι καλό για όλη την εκπεσμένη στην αμαρτία και το κακό ανθρωπότητα.

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου