"Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς" (Κατά Ιωάννη 8,32).

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΙΟΠΕΤΡΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κοσμοσυρροή στο Λιοπέτρι της Κύπρου, από πιστούς που περιμένουν ακόμη και 4-5 ώρες για να προσκυνήσουν τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και της μητρός αυτού Μόνικας και του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ του θαυματουργού, αλλά και για να τους σταυρώσει ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με τον επιστήθιο Σταυρό του που περιέχει Τίμιο Ξύλο.
Σε επικοινωνία που ήλθαμε , με ανθρώπους της ενορίας αλλά και τους ιερείς της Παναγίας Ελεούσης Λιοπετρίου Κύπρου, μας επιβεβαίωσαν τα θαύματα που ήρθαν εις γνώσιν μας.

Συνεργάτες του pentapostagma.gr από την Κύπρο, μας εφοδίασαν με φωτογραφικό υλικό το οποίον και δημοσιεύουμε από τα συμβαίνοντα στο Λιοπέτρι της Κύπρου.


Α) Μετά την προσκύνηση των ιερών λείψανων και το σταύρωμα των πιστών αλλά και αλλόπιστων που προσέρχονται στο ναό, με τον σταυρό του Γέροντα Νεκταρίου η κύρια Γιαννούλα Σιαντάνη κάτοικος Λιοπετρίου παράλυτη εδώ και καιρό από την νόσο σκλήρυνση κατά πλάκας, όπως δήλωσε η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό « MEGA» Κύπρου στην εκπομπή της Ελίτας 7/6/2012, μετά την προσκύνηση και το σταύρωμα του Γέροντα Νεκταρίου, από παράλυτη που ήταν, αμέσως ξεκίνησε να περπατά μέσα στον ναό και σιγά σιγά έως σήμερα μπορεί να ντύνεται και να αυτοσυντηρείται.

Β)Ομοίως ο Γιάννος Κερμανού εγγράφως επιβεβαιώνει το πώς σήμερα περπατά. Από το όλο υλικό που έχουμε στα χέρια μας, είδαμε ότι όντως στο Λιοπέτρι της Κύπρου έγιναν και γίνονται αρκετά θαύματα.

Γ) Ένα ακόμα θαυμαστό γεγονός είναι ότι ο Σταυρός του Γέροντος Νεκταρίου, κατά θαυμαστό τρόπο σε μερικές περιπτώσεις ασθενών κολλάει πάνω στους ανθρώπους που σταυρώνει και εκπέμπει θερμότητα. Άλλοτε κολλά στο μέτωπο, άλλοτε στην κοιλιά, άλλοτε στο χέρι, άλλοτε στο λαιμό όπως θα δείτε κι εσείς από τις φωτογραφίες.

 Δ) Ένας κάτοικος επίσης του Λιοπετρίου ο κύριος Γιώργος Γαριβαλδινος, για 37 χρόνια δεν είχε εισέρθει λόγω αθεΐας του, ως ο ίδιος βεβαιώνει, ούτε για μια φορά στην εκκλησία του χωριού και όταν έφτασαν τα Ιερά Λείψανα, όπως μαρτυρεί πάντα ο ίδιος μια αόρατη ισχυρή δύναμη τον έφερε έξω από την εκκλησία και τον έσπρωξε προς το εσωτερικό του ναού όπου και προσκύνησε τα ιερά Λείψανα. Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος για 45 χρόνια δεν είχε κοινωνήσει ποτέ και ζήτησε από τον γέροντα Νεκτάριο μετά δακρύων πρώτα να τον εξομολογήσει και μάλιστα την Κυριακή της Πεντηκοστής ο Γέροντας τον κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων. Έκτοτε κάθετε καθημερινά δίπλα από τον Γέροντα και τα ιερά Λείψανα.

Τα ανωτέρω γεγονότα μας δείχνουν πως και σήμερα ο Χριστός είναι κοντά μας και μας βοήθα στις δύσκολες στιγμές μας που περνούμε.
Περισσότερα :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου