"Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς" (Κατά Ιωάννη 8,32).

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τέλεση καθημερινά Παρακλητικού κανόνα στο παρεκκλήσιο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Περιστερώνα



Ο Παρακλητικός κανόνας θα τελείται προς ενίσχυση των πιστών ενόψει και της δοκιμασίας που επέρχεται ο κόσμος μας από την λοιμική ασθένεια του λεγόμενου «κορωνοιού».
Ανακοινώνεται στους ευσεβείς πιστούς, πως κατόπιν ευλογίας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεοφύτου , θα τελείται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη , στις 6:00 το απόγευμα , ( με εξαίρεση τις 18/3/20 που τελεστεί στις 4:00 το απόγευμα ), ο Παρακλητικός κανόνας προς τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό , στο υπό ανέγερση Παρεκκλήσιο του, στην κοινότητα Περιστερώνας.
Επίσης γίνεται γνωστό ότι στον ίδιο Ναό θα τελεστεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου η ακολουθία της Γ´ στάσης των Χαιρετισμών της Παναγίας μας,  ενώ την επόμενη μέρα Σάββατο 21 Μαρτίου θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία .
Οι πιστοί μπορούν να προσέρχονται στις ιερές ακολουθίες και να δίνουν τα ονόματα τους , αλλά και ονόματα ασθενών για μνημόνευση από τους ιερείς .
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ:
Email:  agiosnikiforosolepros@gmail.com    
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου