"Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς" (Κατά Ιωάννη 8,32).

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

O ΦΕΤΙΝΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ PRAVOSLAVIE


Στην Ορθόδοξη κοινότητα του Harbin, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, ο π. Dimitry Fedorin, κληρικός του καθεδρικού ναού του Βλαδιβοστόκ, τέλεσε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, και μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Πατριάρχου Μόσχας Κύριλλου. Συμμετείχαν 130 Ορθόδοξοι και κοινώνησαν των αχράντων μυστηρίων πλέον των 60 εξ αυτών. Την επομένη ο π. Δημήτριος και μέλη της Ρωσικής Ορθόδοξης Κοινότητας, επισκέφθηκαν τρία νοσοκομεία στο Harbin, και ευχήθηκαν στους ασθενείς.

Στην Σαγκάη, των εορτασμών του Πάσχα προεξήρχε ο πανοσ. Alexiy Kiselevich, προϊστάμενος της Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου. Στη Θ. Λειτουργία συμμετείχαν περισσότερα από 350 μέλη της διεθνούς Ορθόδοξης κοινότητας που αποτελείται από Ρώσους, Έλληνες, Ουκρανούς κλπ., ενώ κοινώνησαν πάνω από 160 χριστιανοί.

Ο π. Sergiy Voronin, τέλεσε τη Πασχαλινή Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο οποίος βρίσκεται εντός της Ρωσικής Πρεσβείας στο Πεκίνο. Την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν 300 χριστιανοί, από τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Ελλάδα, την Αιθιοπία κλπ., ενώ κοινώνησαν πάνω από 100 προσκυνητές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου